Datum: 08-08-2020 - 11:12
31
okt
'18
Verkiezingskrant binnenkort in de bus, nu al online op BON. (2290 stemmers verkiezingspoll BON, wat gaat u stemmen?)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Verkiezingskrant binnenkort in de bus, nu al online op BON. (2290 stemmers verkiezingspoll BON, wat gaat u stemmen?)

De verkiezingskrant is uit! Daarin vindt u informatie over de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Noordwijk. De politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen stellen zich aan u voor. Ook vindt u informatie over de stemlokalen, het gebruik van de stempas, het grote verkiezingsdebat en de verkiezingsavond. Een stemoproep door de twee burgemeesters mag...

natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 1 november 2018 valt deze krant bij alle inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk in de bus. U kunt eventueel ook een exemplaar afhalen bij de bekende afhaalpunten in uw gemeente.

Digitale versie verkiezingskrant online.
Lees alvast een digitale versie van de verkiezingskrant, klik hier (pdf).

Verkiezingspoll op BON, 
In verband met de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout-De Zilk per 1 januari 2019 zijn er op 21 november 2018 herindelingsverkiezingen, hiermee wordt de gemeenteraad gekozen voor een nieuwe Gemeente Noordwijk. De redactie van BON is benieuwd of de toekomstige inwoners van de nieuwe Gemeente Noordwijk al weten op welke partij men op dit moment denkt te gaan stemmen op 21 november of heeft u nog geen idee? Of gaat u zelfs helemaal niet stemmen?

Mocht u al een voorkeur hebben dan kunt u hier op BON in onze verkiezingspoll uw stem uitbrengen op één van de acht deelnemende partijen, maar u kunt ook aangeven dat u er nog niet uit bent of helemaal niet gaat stemmen. Ruim 1250 stemmers gingen u al voor...maar wat gaat u stemmen? Heeft u bij uw keuze nog wat hulp nodig, doorloop dan eerst de Kieskompas, klik hier.

Klik hier om naar de verkiezingspoll te gaan.