Datum: 06-06-2020 - 06:30
30
okt
'18
Bridgebond 'Kei Award' voor Thea ter Heide-Vrolijk bij Bridgeclub de Schelft. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bridgebond 'Kei Award' voor Thea ter Heide-Vrolijk bij Bridgeclub de Schelft. (foto's)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering en de viering van het 30-jarig jubileum van B.C. de Schelft op maandag 29 oktober was er wel een hele leuke verrassing georganiseerd voor Thea ter Heide-Vrolijk. Uit handen van Egbert Sneller, voorzitter District Leiden van de Nederlandse Bridgebond, kreeg ze de 'Kei Award' uitgereikt voor haar jarenlange inspanningen voor de Bridgeclub De Schelft. Al vanaf 2001 is Thea secretaris van de club...

en hiermee een spin in het web, die alles rondom de notulen, inschrijvingen van bridgedrives, persmomenten, etc. dag in dag uit regelt. Ze is contactpersoon naar alle leden, naar andere bridgeclubs en naar de Nederlandse Bridgebond en speelt een key rol bij de organisatie en begeleiding van de jaarlijkse Fiets Kroegendrive op Hemelvaartsdag en de Unicefdrive in november.

Kortom, reden genoeg voor B.C. de Schelft om een 'Kei Award' aan te vragen bij de Nederlandse Bridgebond en die werd dan ook per ommegaande toegekend aan Thea. Een mooie kroon op al het werk dat ze de afgelopen 17 jaar belangeloos voor B.C. de Schelft heeft verzet.

Op deze avond werden nog twee mensen door het bestuur in het zonnetje gezet, Henk Duivenvoorden en Ria Lucassen kregen uit handen van voorzitter Annemarie de Winter het erelidmaatschap van de bridgeclub uitgereikt. Henk en Ria hebben zich jarenlang als bestuurslid extra ingezet voor Bridgeclub De Schelft, vorig jaar namen beide afscheid maar doen achter de schermen nog steeds een aantal werkzaamheden en bridgen verder nog iedere week.

Foto's BON.