Datum: 09-08-2020 - 01:50
25
okt
'18
Taxaties en Verzamelingen in de Witte Kerk op 10 november 2018.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Taxaties en Verzamelingen in de Witte Kerk op 10 november 2018.

Op 10 november vindt de jaarlijkse Dag van de Witte Kerk plaats. Dit jaar staat deze in het teken van Verzamelingen en van Taxatie. Onder de noemer Waardevol of Waardeloos stelt de Stichting Vrienden van de Witte Kerk iedereen in de gelegenheid om een voorwerp te laten taxeren. Want zeg nou zelf: wie heeft er op zolder of ergens achter in de kast niet iets staan of liggen waarvan niet duidelijk...

is of het wat waard is? En wat de achtergrond ervan is? De oude sieraden van oma, een chinees vaasje, zilveren miniaturen, een oude kandelaar…

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk organiseert deze taxatie dag in samenwerking met taxateurs van Heritage Auctions, die uw kunst en curiosa deskundig beoordelen. Kom vooral op tijd, de taxaties vinden plaats tussen 10.30 en 15.00 uur. Voor slechts 1 euro kunt u maximaal 3 items laten taxeren. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de mooie Witte Kerk.

Verder laten een aantal Noordwijkerhouters hun verzameling zien. Verzamelingen ontstaan vaak uit een passie, en de verzamelaars die in de kerk staan willen graag vertellen over deze passie.

Aan het einde van de Dag van de Witte Kerk zal de Stichting aan de kerkenraad een cheque overhandigen. Deze cheque komt eveneens ten goede aan het onderhoud van de Witte Kerk, zodat iedereen nog tot in lengte van dagen kan genieten van deze ‘schoonheid’ in het hart van het dorp.

Locatie: Witte Kerk Noordwijkerhout
Datum: 10 november 2018
Tijd: 10.30 – 15.00 uur
Organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk