Datum: 18-01-2022 - 17:08
25
okt
'18
Nieuws+uitslagen bridgeverenigingen en clubs, Gezelligheid Troef, Het Juiste Bod, BC De Schelft en Gambri.
Geschreven door Bridgeverenigingen/clubs Noordwijkerhout

Nieuws+uitslagen bridgeverenigingen en clubs, Gezelligheid Troef, Het Juiste Bod, BC De Schelft en Gambri.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op Blik Op Noordwijkerhout. We geven u nieuws, verslag en uitslagen van de Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft, Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri....

Hierbij nieuws, een eventueel verslag en de uitslagen.

Bridgeclub De Schelft 22-10-2018:
De eerst speelavond van de 2e ronde telde twee behoorlijke ‘uitschieters’ met zeven ruime 60% scores. De hoogste score was voor het paar Piet v.d. Burg en Krijn v.d. Slot (ja, ja, ze zijn er weer!). Ook de nieuwkomers Anja van Velthoven en Greet van Kampen weten zich behoorlijk goed staande te houden. Ook de nieuwe combinatie Nico Jongerius en Lydia v.d. Niet werpt zijn vruchten af. Hierbij de uitslag van maandag 22 oktober: > Klik hier voor de uitslagen (pdf)

Bridgevereniging Gezelligheid Troef 25-10-2018:
Het najaar is begonnen. Goed weer om te gaan bridgen. Er werd hoog gescoord met als hoogste score in de gele lijn door Elly en Daan met 72,50%.  > Klik hier voor de uitslagen. (pdf) 

Seniorenbridgeclub Gambri 25-10-18: 
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)

Bridgevereniging Het Juiste Bod 24-10-2018:
> Klik hier voor de uitslagen. (pdf)