Datum: 22-09-2020 - 15:21
25
okt
'18
Vrijdagavond schminkdemonstratie 'gruwelijke wonden' voor Halloween bij Suzanne's Feestshop. (foto's 1e demo)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Vrijdagavond schminkdemonstratie 'gruwelijke wonden' voor Halloween bij Suzanne's Feestshop. (foto's 1e demo)

Op woensdagmiddag 24 oktober organiseerde Suzanne's Feestshop, in het kader van het Halloween-feest die eind oktober gehouden wordt, de eerste van 2 demonstraties 'Hoe maak je gruwelijke wonden?'. Deze middag trok flink wat grote en kleine mensen en zij lieten zich verrassen door de gruwelijke mogelijkheden van Grimas Make-up.(zie foto's) Ben je ook benieuwd hoe je gruwelijke wonden maakt voor het Halloween-feest???

Dan kun je ook nog vrijdagavond 26 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur terecht in de winkel van Suzanne's Feestshop en dan leggen ze daar uit hoe je dit zelf griezelig echt kunt maken. Je ontvangt tevens op deze demonstratieavond 10% korting op de aankoop van schminkproducten en bij besteding vanaf € 20,- aan schminkproducten krijg je een gratis grimasboekje cadeau en dat is zo lang de voorraad strekt. 

Ben je voor het komende Halloween-feestje nog op zoek naar een griezelige outfit of enge attributen (zie foto's), dan kunt je daar ook nog voor terecht bij Suzanne's Feestshop. U bent van harte welkom in de Havenstraat........als je durft tenminste!

Foto's BON.