Datum: 16-05-2022 - 10:08
24
okt
'18
Het Panamese hulpverleningsproject van Leonard van Leeuwen. (1)
Geschreven door Redactie BON

Het Panamese hulpverleningsproject van Leonard van Leeuwen. (1)

Zoals veel van jullie wel door eerdere berichtgevingen zullen weten verblijf ik, Leonard van Leeuwen uit Noordwijkerhout, tijdens onze winter in het tropische en warme Panama. Ik woon daar in het dorpje Cerro Plata bij padre Roberto. Deze bijzondere Panamese man is na jaren werkzaam te zijn geweest in de katholieke kerk, zijn eigen weg gegaan en geeft nu leiding aan een reeks...

van projecten die de armsten meer kans op een menswaardiger leven bieden. Afgelopen jaar zijn wij gestuit op een vallei waar we 12 indiaanse families onder erbarmelijke omstandigheden werden aantroffen. We besloten om direct hulp te bieden. Een 5 jaar durend project waarvan we nu het tweede jaar gaat starten.

Aanstaande zaterdag 27 oktober staat van 10.00 tot 14.00 uur padre Roberto met zijn Noordwijkerhoutse vrienden bij de Witte Kerk met informatie, Panamese muziek en Panamese hapjes. En ja, natuurlijk zijn we op zoek naar sponsors!! Steun ons, al uw geld komt goed terecht.

Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/ChallengeOfPanama/ en vul het donatieformulier in of doneer rechtstreeks op https://www.doneeractie.nl/challenge-of-panama-steun-deze-kinderen/-4738. Van Blik Op Noordwijkerhout heb ik de gelegenheid gekregen om regelmatig verslag te doen. 

Dank u wel!

Groetjes,
Leonard van Leeuwen /Ome Co

Foto PR.