Aftrap verkiezingen door NZLokaal.
Geschreven door NZLokaal

Aftrap verkiezingen door NZLokaal.

Op zaterdagochtend voor de deur van bakker Pompe in De Zilk trapte NZLokaal de verkiezingen af door het openbaar maken van de nieuwe banner van de partij. Karin Meiland en Sjaak van den Berg verrichten de openingshandeling en lieten de levensgrote banner uitrollen. Zeker tot aan de verkiezingen op 21 november zal de banner op diverse plaatsten in Noordwijkerhout en De Zilk te zien zijn voor publiek en passanten, doordat deze is vastgemaakt aan een mobiele aanhangwagen en goed zichtbaar geplaatst zal worden.

De openingshandeling werd verricht ter gelegenheid van de actie “Op de koffie bij NZLokaal”, waarbij bezoekers van de bakker en andere passanten werden getrakteerd op koffie met koek en een goed gesprek of zomaar een praatje. Flyers werden uitgedeeld en er was enige uitleg over het verkiezingsprogramma. 

Ook zaken, die speciaal speelden voor de Zilkers werden aangekaart, zoals de trage totstandkoming van het plan “t Zilt of de stil gevallen werkzaamheden op het traject van de Zilkerduinweg. Beetje kommer, kwel en irritatie dus, maar ook vrolijkheid en optimisme in de richting van NZLokaal ten aanzien van het mogelijk te behalen verkiezingsresultaat.

Met inzet van veel leden zal NZlokaal zich met grote regelmaat laten zien op straat, in de raad, tijdens debatten en andere ontmoetingen. Helder, zichtbaar en betrokken!

Onderschriften foto’s:
1. Openingshandeling door Karin Meiland en Sjaak van den Berg
2. Sjaak en Karin voor de banner
3. Jan Meeuwenoord, Leo Geerlings, Sjaak van den Berg, Karin Meiland, Jacques van Diemen, Aart de Jong, Jaap de Moor, Henk van Steijn, Ed Geerlings en André van der Vossen
4. Op de koffie voor bakker Pompe