Datum: 28-09-2021 - 00:53
21
okt
'18
Informatieavonden: met korting en subsidie uw woning isoleren.
Geschreven door Gemeente Noordwijkerhout-Noordwijk

Informatieavonden: met korting en subsidie uw woning isoleren.

Een goed geïsoleerde woning zorgt voor meer woongenot, bespaart op de energierekening en vermindert de CO2-uitstoot wat beter is voor het milieu. Daarom starten de gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout en Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. T/M 31 december 2018 kunnen woningbezitters in beide gemeenten profiteren van een scherp geprijsd aanbod op de uitvoer van spouwmuur-, vloer- en/of bodemisolatie...

Naast het aanbod is in beide gemeenten ook een subsidieregeling beschikbaar. De maatregelen worden zo financieel extra interessant. Om gebruik te maken van het aanbod vraagt u tijdens de actieperiode een vrijblijvende offerte aan via www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie-odwh. Op deze website vindt u ook informatie over de subsidieregelingen, de deelnemende bedrijven, prijzen en actievoorwaarden.

Informatieavonden isolatiemaatregelen:
Op donderdag 8 en dinsdag 13 november organiseren de gemeenten een informatieavond. Tijdens de avond geeft het Duurzaam Bouwloket onafhankelijk advies over isolatiemaatregelen, -materialen en belangrijke aandachtspunten. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de isolatiebedrijven die meedoen aan de actie, en aan de Omgevingsdienst West-Holland over het aanvragen van subsidie.

Wilt u een informatieavond bijwonen? Geef u dan op voor één van de twee avonden via www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie-odwh. Let op: vol is vol, dus meld u snel aan!

* Donderdag 8 november, inloop v.a. 19.15 uur - start 19.30 uur 
Ontmoetingscentrum Puyckendam, Pilarenlaan 4P1 in Noordwijkerhout

* Dinsdag 13 november, inloop v.a. 19.15 uur - start 19.30 uur 
Northgo College, Duinwetering 107 in Noordwijk

Meer informatie:
Voor vragen over de isolatieactie kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 072 743 39 56.