Datum: 05-06-2020 - 01:21
17
okt
'18
Walking Football voor 55-plussers nu ook in Noordwijkerhout.
Geschreven door ShotAPP / Stichting Dunity

Walking Football voor 55-plussers nu ook in Noordwijkerhout.

De snelst groeiende tak van de (voetbal)sport wereldwijd is 'Walking Football', de ultieme sport voor senioren (mannen en vrouwen) van 55 jaar en ouder. Wekelijks melden er zich tientallen nieuwe Walking Football spelers aan in heel Nederland en in het bijzonder de Bollenstreek. Vrijdagmorgen 19 oktober wordt bij VVSB op sportpark De Boekhorst een demonstratie training/wedstrijd georganiseerd door...

ShotAPP in samenwerking met Stichting Dunity. De aanvang is om 09.30 uur in de jeugdbestuurskamer van VVSB waar het e.e.a. wordt uitgelegd door de scheidsrechter over onder andere de spelregels. Rond de klok van 10.00 uur starten we met de training waarvan de warming-up een belangrijk onderdeel is en we sluiten de demonstratie af met een onderlinge Walking Football wedstrijd.

Daarna is er van 11.00 uur tot 12.00 uur nog even tijd om na te praten in de derde helft bij een kopje koffie of thee. Het is de bedoeling dat wij wekelijks bij VVSB een training/wedstrijd gaan verzorgen en in de toekomst i.s.m. andere teams regionale wedstrijden en toernooien organiseren maar ook dat wij nationaal mee gaan doen.

Voor vragen/info kunt u bellen of een app sturen naar 06-49528002 of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.