Datum: 21-07-2019 - 13:51
17
okt
'18
Lekker griezelen tijdens Halloween op De Dierenhoeve.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Lekker griezelen tijdens Halloween op De Dierenhoeve.

Vorig jaar kon helaas het Halloween feest op de Dierenhoeve niet doorgaan maar dit jaar kan men op zondag 28 oktober weer komen griezelen op de Halloween van de kinderboerderij en natuurlijk is iedereen welkom. Met veel spookachtige activiteiten en spannende workshops beloofd het een fantastische dag te worden. Taarten bakken voor paarden, cupcakes versieren voor jezelf en afsluiten met...

een kampvuur & spooktocht, alle ingrediënten voor een waanzinnig Halloween feest. Vanaf 16:00 uur is iedereen welkom op kinderboerderij De Dierenhoeve en voor een klein bedrag van € 5,- kan je deelnemen aan alle activiteiten. Trek je leukste en engste kostuum aan en neem een lampion/zaklamp mee. We zien jullie daar!!!!

De organisatie van de Halloween ligt dit jaar in handen van twee studenten van de Hotelschool The Hague, Tessel Verschoor en Marinke van Rooyen. Voor een vak op school hebben ze een opdracht om een event te organiseren waarin ze bewustzijn willen creëren over het gebruik van voedsel en vooral de verspilling daarvan. Tessel en Marinke willen naast het organiseren van het Halloween feest, mensen ook bewust maken van food waste.

Om dit waar te maken staat er een stand van Hotelschool The Hague waarbij ze de kinderen spelenderwijs leren over recyclen en hoe je verspilling kan voorkomen. Daarnaast wordt het geld wat ze ophalen bij de entree aan De Dierenhoeve gedoneerd om de verhuizing op termijn van de kinderboerderij mogelijk te maken.