09
okt
'18
De Vrienden van de Witte Kerk zoeken gepassioneerde verzamelaars.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De Vrienden van de Witte Kerk zoeken gepassioneerde verzamelaars.

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk is op zoek naar mensen met een verzameling en een verhaal achter die verzameling. We willen heel graag weten wie er in Noordwijkerhout een bijzondere verzameling heeft EN er leuk over kan vertellen. Want dat zijn vaak deskundigen op een terrein waar anderen niets of weinig van af weten. Dat kan van alles zijn: speldjes, autootjes, boekenleggers...

horloges, popsterren, landkaarten, fietsbellen, poppen, scheergerei, naaispulletjes, vuurtorens, vaasjes, bekers, pennen, Mariabeeldjes, bollenmanden, kerstballen, foto’s, bijbels, schoenen, serviesgoed…er is te veel om op te noemen. 

Iedereen die zich aangesproken voelt en het leuk vindt om over zijn/haar verzameling te vertellen en deze te laten zien vragen wij om contact met ons op te nemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat we gaan doen met alle verhalen blijft nog even een verrassing, maar we zetten in elk geval iedereen met een verzameling centraal tijdens een speciale dag voor en door Noordwijkerhouters. Volg het op de website van Stichting Vrienden van de Witte Kerk..

Stichting Vrienden van de Witte Kerk.