09
okt
'18
Heeft u al lang niet meer gelezen? Koop een boek en krijg een tijdschrift.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Heeft u al lang niet meer gelezen? Koop een boek en krijg een tijdschrift.

Heeft u al lang niet meer gelezen? Wilt u met uw kinderen een boek oppakken, maar weet u niet welk? Kunt u wel wat leestips gebruiken? Lezen niets voor u, wie zegt dat? Vanaf 10 oktober staan er op woensdagmiddag vrijwilligers voor u klaar. In de Kringloop in Noordwijkerhout geven zij tips over boeken en lezen, voor u alleen of samen. De vrijwilligers helpen u met het zoeken naar een boek...

dat bij u past. Of wat uw kinderen leuk vinden. Bent u zelf geen lezer of vindt u het een beetje lastig? Ook als u weinig leest, kunt u bij de vrijwilligers terecht. Zij werken voor de Bibliotheek Bollenstreek. Daarom weten zij waar er in Noordwijkerhout (taal)activiteiten zijn of u hulp kunt vragen bij lezen. De vrijwilligers herkent u aan het logo van de Bibliotheek Bollenstreek.

De Kringloop heeft een leuke actie. Koopt u op woensdagmiddag een boek, dan krijgt u gratis een tijdschrift. Deze actie gaat in vanaf 10 oktober en duurt een maand. Maar wacht niet te lang, want anders is uw favoriete tijdschrift misschien al weg. Waar: Kringloopwinkel, Marktplein 8, Noordwijkerhout Wanneer: op 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober en 31 oktober Hoe laat: van 13.30 tot 15.30 uur.