07
okt
'18
Seniorenkoor Noordwijkerhout springlevend.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Seniorenkoor Noordwijkerhout springlevend.

In 2017 bleek de vaste repetitieruimte voor het Seniorenkoor niet meer beschikbaar te zijn. En heel even leek het doek te vallen voor het koor. Maar met een nieuw bestuur kreeg het koor weer nieuwe energie. De repetities konden verplaatst worden naar de grote zaal van Munnekeweij. Een heel fijn onderkomen waar het koor elke maandagochtend zeer gastvrij wordt ontvangen voor de repetitie....

Toen leek het in mei 2018 toch allemaal mis te gaan. Dirigent Jan Postma overleed plotseling. Een triest moment waar niemand op dat moment rekening mee had gehouden. Het vinden van een vervanger leek op dat moment eigenlijk een bijna onmogelijke opgave, maar gelukkig wilde dirigent Tim Quak in de eerste periode het koor graag uit de brand helpen. Na de zomervakantie is hij tot grote tevredenheid van het koor aangebleven, nu als vaste dirigent.

Tim Quak is in Noordwijkerhout natuurlijk al bekend van Popkoor Bloom en met evenveel enthousiasme werkt hij met de leden van het Seniorenkoor! Het resultaat is dat het koor ook weer gaat optreden. Het eerste concert is al op donderdag 18 oktober 2018 om 19.30 uur. Dit is het jaarconcert. Het concert vindt plaats in de Witte Kerk! Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar voor € 5,00 bij boekhandel Wagenaar & Van Halem en via de voorzitter, Gert-Jan Negenborn (06-10214488). Wees er snel bij want: vol = vol!

Er staat ook al een kerstoptreden gepland voor de bewoners van Munnekeweij. Zoals u ziet: het koor is springlevend. Wilt u een keer ervaren hoe het is om te zingen in een leuke, sociale omgeving? Kom dan gerust eens langs op maandagochtend. De repetities zijn van 09.15 tot 10.15 uur. Na afloop is er altijd gelegenheid om met elkaar een kopje koffie te blijven drinken. En mannen.... Deze oproep geldt zeker voor jullie, want we kunnen nog wel een paar mannen gebruiken. Zangervaring is niet noodzakelijk, plezier in zingen wel.

Mocht u als ondernemer Seniorenkoor Noordwijkerhout een hart onder de riem willen steken: WE ZOEKEN SPONSORS. Vanwege de doelgroep van ons koor willen we de contributie zo laag mogelijk houden. Om alles te kunnen blijven doen, is uw steun van groot belang. Als u interesse heeft, neemt u dan contact op met onze voorzitter, Gert-Jan Negenborn: 06 102 144 88.