07
okt
'18
Koorbizniz winnaar jubileumeditie Korenslag Bollenstreek. (foto's)
Geschreven door Popkoor Bloom

Koorbizniz winnaar jubileumeditie Korenslag Bollenstreek. (foto's)

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Korenslag Bollenstreek pakte organisator Popkoor Bloom op zaterdagavond 6 oktober in de grote hal van de Schelft flink uit. Maar liefst 10 top-koren vulden een avondvol programma voor een uitverkochte zaal met een enthousiast publiek. Naast alle voormalige prijswinnaars van Korenslag Bollenstreek stonden er ook nog twee verrassingskoren...

op het programma, de koren Lust for Life en Whale City Sound. De koren die streden om als winnaar op het eind van de avond op het podium te staan waren: Otis-Leiden, Remix-Almere, Take It Easy-Haarlem,  Focus-Den Haag, Koorbizniz uit Haarlem, Elan uit Noordwijkerhout en Singing Unlimited uit Hoofddorp.

Uiteindelijk maakt de juryleden Peter van den Berg, Robin Negenborn, Michel de Haas bekend dat Koorbizniz uit Haarlem de jury 'het meest bekoorde' op deze fantastische jubileumavond van Korenslag Bollenstreek georganiseerd door Popkoor Bloom. Na een optreden van Popkoor Bloom zelf en een toegift van winnaar Koorbizniz was er een bruisende en gezellige afterparty met muziek van DJ Richard Vink.

Foto BON.