Datum: 07-06-2020 - 11:18
05
okt
'18
Gasten van Stichting Met je Hart op bezoek bij de bloemenkwekerij van Niels Warmerdam.
Geschreven door Stichting Met je Hart

Gasten van Stichting Met je Hart op bezoek bij de bloemenkwekerij van Niels Warmerdam.

Zesentwintig ouderen en een aantal begeleiders van de Noordwijkerhoutse Stichting Met je Hart brachten vrijdagochtend een bezoek aan de bloemenkwekerij van Niels Warmerdam aan de Herenweg. Na een warm welkom met koffie en een overheerlijk stukje appeltaart was het tijd voor een rondleiding door de kassen en de velden, hierbij vertelde eigenaar Niels Warmerdam enthousiast over zijn bedrijf....

Het was een prachtig gezicht al die grote kassen met de op dit moment vele grote Hortensia-bloemen in verschillende kleuren. Kwekerij Niels Warmerdam is als MPS A teler gespecialiseerd in de teelt van Alchemilla, Limonium en Hortensia. De Alchemilla wordt in het voorjaar in de kas geteeld die later vol komt met Hortensia. Verder wordt er in de kas en buiten Limonium geteeld. 

Na afloop kregen alle bezoekers van Met je Hart een prachtig bosje Hortensia mee naar huis. De gasten hebben zichtbaar genoten van al die prachtige bloemen en het bedrijf. Niels, Annemarie en Jacqueline bedankt voor jullie gastvrijheid.

Foto BON.