05
okt
'18
Vink Multimedia is Sandd Postpunt.
Geschreven door Vink Multimedia

Vink Multimedia is Sandd Postpunt.

Vanaf nu kunnen consumenten en bedrijven bij Vink Multimedia in de Dorpsstraat brieven, kaarten en brievenbuspakketjes versturen via Sandd. Bij Vink Multimedia koopt u de Sandd Zegels en stopt u uw post in de blauwe Sandd Brievenbus. Sandd bezorgt de post overal in Nederland en ook in het buitenland. Het versturen van een brief of kaart kan al vanaf € 0,60. Sandd bezorgt alles wat door de brievenbus kan...

Brieven, kaarten en brievenbuspakjes.
18.000 bezorgers zorgen ervoor dat de post in de juiste brievenbus valt. Op 2 vaste bezorgdagen, dinsdag en vrijdag. Post die op dinsdag voor 16.00 uur wordt gepost, ligt op vrijdag in de bus. En post die voor vrijdag 16.00 uur wordt gepost, ligt op dinsdag in de bus.

Sandd bezorgt al langer post van grote bedrijven, zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Sinds 2017 bezorgt Sandd ook de post van kleinere bedrijven en consumenten. En dat doen ze een stuk goedkoper. Bedrijven hebben hierbij nog een extra voordeel: ze kunnen de btw van de Sandd Zegels aftrekken van de belasting.

Richard Vink: ‘Post versturen via Sandd is heel eenvoudig: Bij ons koop je Sandd Zegels en stop je je post in de blauwe Sandd Brievenbus, buiten winkeltijden kun je de brieven in de brievenbus in de deur gooien. Naast SANDD postpunt zijn wij DPD, UPS en DHL servicepunt voor het ophalen en verzenden van pakjes’.