Datum: 06-07-2022 - 11:52
02
okt
'18
Maestro in zicht. (jury bekend)
Geschreven door De Harpe Davids

Maestro in zicht. (jury bekend)

Zaterdag 13 oktober is het zo ver, de eerste Maestro’s in spe gaan samen met de Harpe Davids optreden. Wilt u erbij zijn? Deze aftrap vindt plaats in de Jeroenskerk in Noordwijk, aanvang 20.00 uur. Wees op tijd, de belangstelling is groot! Wilt u ook de andere deelnemers in actie zien? Noteer dan alvast zaterdag 3 november in uw agenda. Dan is Maestro te zien en te bewonderen in de Duinpan van De Zilk....

Maestro kan Maestro niet zijn zonder jury. Voor de drie Maestro concerten hebben we drie bekende Noordwijk(erhout)ers bereid gevonden die alle Maestro's tijdens de concerten zullen beoordelen.

Allereerst is dat Herma van Piekeren, bekend van stichting Kunstklank, waarvoor ze culturele concepten bedenkt. Ze is als muzikaal leider al jaren actief bij vele Stage Entertainment theaterproducties. Momenteel heeft zij een aandeel in de producties “Was Getekend…AMG Schmidt” en On Your Feet.

Het tweede jurylid, Carin Meijland, is kapster én zangeres. Ze was bijna 20 jaar zangeres bij de Nightlife-coverband en heeft meegedaan aan verschillende projecten van De Passie van Noordwijkerhout.

Peter van den Berg tenslotte is o.a. voorzitter van De Passie van Noordwijkerhout, speelt al jaren toneel bij ODI en zingt met passie bij het koor Revoice. De beoordeling van de Maestro-deelnemers is bij hen in goede handen!

Eerdere nieuwsitems:

Er wordt al flink geoefend door de deelnemers van Maestro. Klik hier voor het filmpje.

Klik hier voor de deelnemers 7-8: Ondernemers

Klik hier voor de deelnemers 5-6: Kunst

Klik hier voor de deelnemers 3-4: Ook bestuurders dirigeren. (politiek)

Klik hier voor de deelnemers 1-2: Maestro brengt muziek in het leven. (Prins carnaval)