02
okt
'18
Corinna Klein wandelt met haar hond Bambi de sponsoractie voor KNGF Geleidehonden.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Corinna Klein wandelt met haar hond Bambi de sponsoractie voor KNGF Geleidehonden.

KNGF Geleidehonden organiseert op zaterdag 27 oktober een landelijke actie met een Halloween Hondentocht in het Amsterdamse Bos. Elke hond, vanaf één jaar oud, kan al meelopen voor een sponsorbedrag van minimaal € 50,-. Elke hondenheld krijgt bij de start van de wandeltocht zijn eigen lichtgevende halsband. Zo verlicht hij voor een dag jouw pad zoals geleidehonden...

dat dag in, dag uit voor hún baas doen. Wil of kun je niet meelopen, maar wil je KNGF Geleidehonden wel ondersteunen bij deze sponsoractie? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt deelnemers ondersteunen die met hun hond de Halloween hondentocht gaan wandelen. Zo ook kunt je ook Corinna Klein sponsoren, zij gaat met haar hond Bambi deelnemen aan deze wandeltocht voor het goede doel.

Corinna geeft als reden aan dat ze graag meedoet aan deze sponsoractie omdat ze een patiënt in haar tandartsenpraktijk in Noordwijkerhout heeft met een blindengeleidehond en ze dit mede hierom een heel goed doel vindt om te ondersteunen. Helpt u mee? Dat kan via de link: https://www.actievoorgeleidehonden.nl/actie/corinna-klein Uw ondersteunende bedrag komt dan rechtstreeks bij de actie van de KNGF Geleidehonden terecht. 

Verder is het ook een soort van competitie met een ranglijst van wie het meeste geld ophaalt en het zou toch mooi zijn als wij als Noordwijkerhout door deze actie bovenaan zouden staan. De tussenstand van het reeds opgehaalde sponsorbedrag door Corinna en haar hond Bambi is op dit moment (02-10-2018) € 300,- . Helpt u met een donatie mee?

Foto's Corinna met haar hond Bambi.