Datum: 30-06-2022 - 06:59
29
sep
'18
Jenaplanschool De Regenboog start met instroomgroep.
Geschreven door Regenboogschool

Jenaplanschool De Regenboog start met instroomgroep.

We kunnen met trots concluderen dat ouders en kinderen blijven kiezen voor De Regenboog. Het waarborgen van de kwaliteit van ons onderwijs is onze eerste prioriteit. Aan het begin van het schooljaar wisten wij dat de kleutergroepen aan het einde van dit kalenderjaar de maximale grootte zouden bereiken. Om genoeg aandacht te kunnen geven aan de nieuwe kleuters én aan de kleuters...

die nu al in groep 1 en 2 zitten, hebben we van ons bestuur toestemming gekregen om vanaf januari 2019 met een instroomgroep te starten voor onze jongste kleuters.

Hoe werkt een instroomgroep?
De kleuters die na de herfstvakantie naar school mogen zullen in januari 2019 instromen in de instroomgroep. Tot die tijd worden zij (eventueel) opgevangen in de huidige kleutergroepen. Door een instroomgroep zullen de kleutergroepen vanaf januari dus niet verder groeien en nieuwe kleuters, die starten in de instroomgroep, hebben meer ruimte en meer rust om te wennen aan het schoolleven.

De instroomgroep loopt tot aan de zomervakantie. De kinderen van de instroomgroep gaan in september 2019 (het nieuwe schooljaar) naar groep 1 en worden verdeeld over de huidige kleutergroepen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u op woensdagochtend 03-10-2018 en 10-10-2018 binnenlopen bij de directie. Schikken deze ochtenden u niet, kunt u altijd een afspraak met ons maken.

Alle ouders, waarvan de kinderen na de herfstvakantie vier jaar worden, zijn deze ochtend van harte welkom. Voor u is dit een informele kennismaking én bedoeld om al uw vragen te stellen over de start van uw zoon/dochter in de nieuwe kleutergroep.