Datum: 04-07-2020 - 08:18
28
sep
'18
NZLokaal presenteert zijn kieslijst met Sjaak van den Berg als lijsttrekker.
Geschreven door NZLokaal

NZLokaal presenteert zijn kieslijst met Sjaak van den Berg als lijsttrekker.

De afgelopen periode is door NZLokaal veel werk verzet in aanloop naar de komende verkiezingen voor de nieuwe gemeente Noordwijk. In de goed bezochte ledenvergadering van afgelopen woensdag 26 september kon het verkiezingsprogramma worden afgerond en werden de eerste 8 kandidaten gepresenteerd. Ook de overige kandidaten op de lijst van ongeveer 40 personen zijn bekend gemaakt....

In Sjaak van den Berg heeft NZLokaal weer dezelfde lijstaanvoerder als in 2014. De komende periode zullen de kandidaten zich actief presenteren tijdens op bijeenkomsten en vergaderingen. Maar zij gaan ook de straat op en zullen met name op de zaterdagen te vinden zijn rond de Witte Kerk.

Een korte samenvatting van het verkiezingsprogramma is beschikbaar op flyer en zal dan worden uitgedeeld. Op de flyer ook de kernboodschap: “Uw stem op NZLokaal = uw garantie op een gemeenteraadslid uit Noordwijkerhout/De Zilk”.

Volgorde kieslijst:

1 Sjaak van den Berg
2 Karin Meiland
3 Jaap de Moor
4 Lisette van der Vossen
5 Richard Brouwer
6 Wally Rodenburg
7 Doris van Kampen
8 Gerard van der Klugt

Meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen vindt u op onze BON-verkiezingspagina.

Op bijgevoegde foto van links naar rechts: Jaap de Moor, Gerard van der Klugt, Doris van Kampen, Wally Rodenburg, Lisette van der Vossen, Sjaak van den Berg, Karin Meiland en Richard Brouwer.