Datum: 15-08-2020 - 13:02
26
sep
'18
50 kandidaten op de kieslijst van PUUR.
Geschreven door PvdA Noordwijk/Noordwijkerhout

50 kandidaten op de kieslijst van PUUR.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 19 september jl. is de kandidatenlijst van PUUR vastgesteld. Onder de naam PUUR zullen 50 kandidaten uit de drie dorpen van de fusiegemeente Noordwijk campagne voeren voor de verkiezingen op 21 november a.s. Het motto van PUUR is ‘De Kracht van Samengaan’. De kieslijst van PUUR geeft een goed beeld van de brede betrokkenheid...

van inwoners van de drie dorpen Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Met kandidaten, veel actief als vrijwilliger, uit alle maatschappelijke geledingen, sport en cultuur. Bovendien zijn de kandidaten verspreid over alle wijken van onze nieuwe gemeente. 

De lijst wordt aangevoerd door huidig wethouder en loco-burgemeester Gerben van Duin. Huidig fractievoorzitter Taetske Visser-Danser staat op 2. Op 3 staat Zilker Toon van Tol. Raadslid Astrid Warmerdam uit Noordwijkerhout volgt op plek 4. Lijstduwer is huidig raadslid Marc Cramer uit Noordwijkerhout.

Wethouder Hans Bakker staat op plaats 14. Hij is wel beschikbaar voor een plek in het college, maar ambieert geen zetel in de nieuwe gemeenteraad. Met de kandidaten heeft PUUR veel bestuurlijke ervaring in huis. Belangrijk vanwege de grote uitdagingen de komende 4 jaar.

De eerste 15 kandidaten van PUUR:

 1. Gerben van Duin, Noordwijk
 2. Taetske Visser-Danser, Noordwijk
 3. Toon van Tol, De Zilk
 4. Astrid Warmerdam, Noordwijkerhout
 5. Arjan van den Akker, Noordwijk
 6. Danielle Brink, Noordwijk
 7. Nick Duindam, Noordwijk
 8. Moniek Peen, Noordwijkerhout
 9. Ton Donders, Noordwijk
 10. Dirk Klinkenberg, Noordwijk
 11. Heleen Plas, Noordwijkerhout
 12. Pieter van den Brink, Noordwijk
 13. Lenie van der Veek, De Zilk
 14. Hans Bakker, Noordwijk
 15. Sylvia Steenbakkers, Noordwijkerhout

  49. Hak van Nes, Noordwijk
  50. Marc Cramer, Noordwijkerhout

Naast deze kandidaten zullen de komende weken meer bekende en actieve inwoners uit onze drie dorpen worden gepresenteerd. De volledig PUUR-lijst volgt binnenkort op www.puur1.nl.