Datum: 01-07-2022 - 01:33

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

25
sep
'18
Padua-bestuurder Merlien Welzijn kookt bij huurder thuis. (foto's)
Geschreven door Woningstichting Sint Antonius van Padua

Padua-bestuurder Merlien Welzijn kookt bij huurder thuis. (foto's)

Op 24 september ging de wens van de heer Groeneveld in vervulling. Hij was één van de vele huurders die in het kader van het 100-jarig bestaan van de woningstichting een wens had ingediend. Het was zijn wens dat de bestuurder, Merlien Welzijn, voor hem zou koken. Na boodschappen gedaan te hebben in het dorpscentrum toog Merlien gewapend met een pak mie...

scharrel kippenfilets, groenten en kroepoek richting het Sint Antoniushof. Meneer Groeneveld stond op de uitkijk en liet Merlien en Anja Warmerdam, woonconsulent bij de woningstichting, binnen. Het viel Merlien direct op dat meneer wel drie gitaren in de woonkamer had staan. Meneer Groeneveld had weinig uitdaging nodig om een medley van jaren ’60 songs te spelen. Toen verraste Merlien meneer Groeneveld nog een keer, want tot zijn stomme verbazing bood zij aan ook een liedje voor hem te spelen.

De twee hadden direct een klik. Maar toch moest Merlien gauw de keuken in, want meneer Groeneveld is met zijn 72 jaren nog steeds een druk bezet man. Hij moest na het eten ook nog even naar Puyckendam om mantelzorg te verlenen. Terwijl Anja een gesprek aan knoopte over het wonen in Noordwijkerhout zorgde Merlien ervoor dat er binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel stond.

En genoeg om er tabak van te krijgen. Omdat zijn wens niet meer zichtbaar zou zijn als alles was opgegeten had de woningstichting nog een leuk kaartje met een persoonlijke noot voor meneer Groeneveld. Al met al was het erg gezellig en vooral ook erg lekker. Wilt u ook eens dat mevrouw Welzijn bij u langskomt om te praten over het wonen in Noordwijkerhout? U kunt zich nog steeds opgeven voor een kopje thee met deze bestuurder.

Foto's PR.