Datum: 03-12-2021 - 05:45

   

24
sep
'18
Kinderboekenweek in de Bibliotheek in Noordwijkerhout ‘Kom erbij!’
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Kinderboekenweek in de Bibliotheek in Noordwijkerhout ‘Kom erbij!’

De Kinderboeken loopt dit jaar van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018. Nederlandse kinderboeken met het thema vriendschap staan centraal. In de Bibliotheek in Noordwijkerhout kunnen kinderen meedoen met activiteiten. Met die activiteiten maken kinderen weer op een andere manier kennis met verhalen en boeken. Van 3 t/m 14 oktober 'Op de cover van jouw favoriete boek'....

Voor iedereen die het leuk vindt om zelf eens op de omslag van een boek te staan! Meedoen is eenvoudig. Iedereen kan tijdens openingstijden gratis de fotografiehoek in de Bibliotheek bezoeken en een boek kiezen uit een lijst van ruim 50 titels. Medewerkers van de Bibliotheek zorgen er voor dat jouw persoonlijke cover in je mailbox komt.

12 oktober om 16.00 uur 'Silent disco: Het Pratende Boek'.
Lieve Lieven is een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders. Theatermaker Daniel van den Broeke maakte deze voorstelling speciaal voor de Kinderboekenweek 2018. Lieve Lieven weet heel goed hoe je vriendjes moet maken. Zij neemt bezoekers van de silent disco met behulp van speciale koptelefoons mee in een fantastisch verhaal. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waarin iedereen zelf de hoofdrolspeler is.

Deze voorstelling past het beste bij kinderen van groep 3 tot en met 6 van de basisschool. Kaarten kosten € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden. De kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekbollenstreek.nl of in de Bibliotheek.