24
sep
'18
Frank Timmers slaat na 25 jaar carnaval de laatste klap op de grote trom.
Geschreven door Blaaskapel De Koetillers

Frank Timmers slaat na 25 jaar carnaval de laatste klap op de grote trom.

Het duurt niet zo lang meer of Frank Timmers slaat echt zijn laatste klap op de grote trom bij blaaskapel de Koetillers. Gelukkig duurt dat toch nog heel even, want pas na het komende carnaval van 2019 gaat Frank (van Timmers Verpakkingen) echt definitief stoppen. In 1994 kwam Frank bij de Koetillers en dat betekent dat hij straks 25 jaar lid is geweest. Grofweg heeft hij in al die jaren 11 miljoen klappen op de trom gegeven....

Een wonder dat de grote trom dat heeft overleefd. Het lijkt misschien heel makkelijk om grote trom te spelen, maar dat mag niet onderschat worden. Je bepaalt het tempo en zorgt ervoor dat dit constant blijft. Door daar ook nog dynamiek aan toe te voegen geef je kleur en sjeu aan de muziek.

Als grote tromspeler van een blaaskapel sta je bij de carnavalsfeesten vaak in de spotlights en ben je een blikvanger. En doe dan ook nog maar eens een leuk dansje met zo'n zwaar ding om je nek. Top Frank en alvast bedankt voor al je muzikale inzet voor het carnaval van Kokkerhout.

Na deze mededeling gezocht:
Zo'n belangrijk instrument kunnen wij als Koetillers dus niet missen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand met gevoel voor ritme en die graag een rake klap uitdeelt. Wil je meer weten of zie je het nu al zitten, neem dan contact op met Jeroen Kerkvliet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22939799.

Foto PR.