Datum: 09-08-2020 - 16:48
22
sep
'18
Verrassingskoren bij Korenslag Bollenstreek.
Geschreven door Popkoor Bloom

Verrassingskoren bij Korenslag Bollenstreek.

Naast alle voormalig prijswinnaars van Korenslag Bollenstreek heeft Popkoor Bloom ook twee verrassingskoren op het programma van 6 oktober aanstaande. Het eerste verrassingskoor komt uit Amsterdam. Dit koor is niet vies van Pop en Rock en bekend van tv-programma’s als Holland’s Got Talent en Man Bijt Hond. Het koor was te zien op AT5 en doet regelmatig flashmobs in en buiten Amsterdam....

Onlangs werkten zij mee aan een theaterproductie in de Beurs van Berlage met musicalsterren Maaike Widdershoven en Fred Butter En op 6 oktober zijn ze in de Schelft!

Het tweede verrassingskoor komt uit Zaandam en beweegt zich al jaren aan de top van Barbershopsinging in Nederland. Bij de tweejaarlijkse Nationale Conventie is het negen keer kampioen geworden. Dit 40-koppig gezelschap vormt een showkoor, waarbij de verschillende songs worden ondersteund door een subtiele choreografie. Het koor is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Het neemt deel aan korenfestivals en wordt veel gevraagd voor commerciële evenementen.

Schelft-Theater
De grote hal van de Schelft wordt door Bloom omgetoverd tot een sfeervol, knus en uitnodigend theater. Bloom werkt daarin samen met professionele bedrijven als Ideeëntheater.nl en BES Evenementen Service. 

Het Ideeëntheater zorgt o.a. voor de inrichting van het theater en levert de Korenslag organisatie ondersteuning en advies. Licht- en geluidtechniek is in handen van BES Evenementen Service. Zij zorgen ervoor dat de koren prachtig wordt uitgelicht. Daarbij rekening houdend met de kledingkleur, de kooropstelling en de sfeer van het lied.

Kaarten
Het programma start om 19.00 uur en wordt afgesloten met een bruisende afterparty mmv DJ Richard. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten a € 12,50 te koop bij Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout. en bij het VVV-kantoor, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout. 

Kaarten zijn ook te koop via de website www.korenslagbollenstreek.nl. U kunt betalen met Ideal en ontvangt onmiddellijk via email uw e-ticket. Bloom adviseert: Bestel snel uw kaarten! Want het wordt een historische, bijzondere en niet te missen avond!

Alle informatie is te vinden op www.korenslagbollenstreek.nl Korenslag Bollenstreek wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Bollenstreek en Coöperatiefonds de J.C. Ruigrok Stichting.

Foto boven BON. Foto onder PR.