Datum: 05-06-2020 - 17:24
22
sep
'18
Kaninefaaten hebben oplossing voor De Schelft!
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Kaninefaaten hebben oplossing voor De Schelft!

Carnavalsvereniging de Kaninefaaten is ervan overtuigd De Schelft te kunnen behouden. Binnen twee maanden, wordt De Schelft omgetoverd in een waar museum. Met o.a. het Rijksmuseum is al afgestemd dat een aantal heuse pronkstukken naar Noordwijkerhout komen. De opening is op 11 november. Bent u erbij?  Op zondagavond 11-11 is het dan zover. De Schelft wordt dan feestelijk heropend....

Wellicht treft u schilderijen aan met afbeeldingen van Napoleon, of Marilyn Monroe. Duidelijk is dat De Schelft de plaats moet worden met bijzondere museumstukken! Het genereert zo meer inkomsten voor De Schelft en zet Noordwijkerhout nog beter op de kaart. Kortom alle reden om De Schelft te behouden.

De heropening wordt een spetterende gala-avond. De avond wordt begeleid door ‘Soulbeach’ een band met grote bekendheid in onze streek. Daarnaast zijn zangeres Maan en zanger Django Wagner van de partij! Maar ook de Dansmariekes, zowel de junioren als de senioren, trainen al maanden om grandioze optredens te kunnen vertonen.

Het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de bekendmaking van de 59e Prins der Kaninefaaten. En natuurlijk wordt ook de 52e prins der Babyfaaten bekend gemaakt. Wie mag De Schelft als een waar museum gaan openen om 11 minuten over 11? Wie wordt de 59e Prins der Kaninefaaten?

Bent u erbij? Hopelijk heeft u al kaarten weten te bemachtigen. Heeft u nog geen kaarten? Dan kunt u deze kopen bij Ton sur Ton (Havenstraat 21) en Vink Multimedia (Dorpsstraat 19a) in Noordwijkerhout.

C.V. de Kaninefaaten, foto's PR.