21
sep
'18
Lijst Salman heeft alleen maar 'echte Noordwijkers' op de kieslijst!
Geschreven door Lijst Salman

Lijst Salman heeft alleen maar 'echte Noordwijkers' op de kieslijst!

Tijdens de druk bezochte bijeenkomst in De Beweegschool op woensdag 19 september werd door Gerard Heemskerk (voorzitter) de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezing gepresenteerd. Het toekomstige bestuur van ons “nieuwe Noordwijk” kan flink wat 'echte Noordwijkers' gebruiken. Daarom staan op de kandidatenlijst van Lijst Salman Noordwijk alleen inwoners uit Noordwijk Binnen en Zee...

Met een stem op Lijst Salman Noordwijk stemt u gegarandeerd op een Noordwijker in de raad! Lijsttrekker is Dennis Salman, huidig wethouder van de gemeente Noordwijk. Peter van Bockhove, fractievoorzitter in de gemeenteraad van Noordwijk, staat op plek 2.

In de top vinden we vervolgens Frans van Kouwen (3), Bene Timmer (4), Kim van Eeden (5), Maurice van Royen 6), Marie-José van Laere (7), Eric Berg (8), Wilfried Caspers (9), Wendy van Leeuwen (10), Harold Lantinga (11), Tessa Yanover (12), Gijs Borst (13) en Johan de Groot (14). Een lijst met 50 Noordwijkse topkandidaten is klaar voor de toekomst!

Een ander belangrijk punt op de agenda van deze bijeenkomst was de gezamenlijke afronding en het zetten van laatste puntjes op de i van het concept actieprogramma. Het actieprogramma is heel stellig verwoord.

“Wij staan achter ons programma en wij zouden niets liever willen dan al deze punten realiseren. Wij doen dan ook ons uiterste best doen om andere partijen te overtuigen van het belang van onze punten. Wij beloven dat we ons daar tot het uiterste toe voor zullen inspannen. Dat is onze belofte en daar kunt u ons aan houden!”, aldus lijsttrekker Dennis Salman.

Een haalbaar en realistisch actieprogramma maakt Noordwijk klaar voor de toekomst! Aan de hand van de 14 regels van Johan Cruijff werden de kandidaten daarnaast meegenomen in het campagneplan waarbij alle ruimte werd gegeven om ideeën aan te dragen en een persoonlijke invulling te geven.

Lijst Salman Noordwijk is klaar voor de toekomst en kijkt uit naar de gemeenteraadsverkiezing op 21 november!

Tekst en foto Lijst Salman. Koptekst BON!