Datum: 07-08-2020 - 20:32
21
sep
'18
Bestuur ondertekent notariële akte 'Stichting Platform Verenigingen Noordwijkerhout en De Zilk'. (foto's)
Geschreven door Platform Verenigingen Noordwijkerhout en de Zilk

Bestuur ondertekent notariële akte 'Stichting Platform Verenigingen Noordwijkerhout en De Zilk'. (foto's)

Donderdagmiddag 20 september ondertekenden voorzitter Egbert van der Weide, secretaris Sylvia Steenbakkers en penningmeester Jack Wijnands de notariële akte bij Notariskantoor van Loenhoud. Hiermee is de Stichting Platform VNZ, na de oprichting van 18 juni 2018, een feit. Het doel van het Platform (Verenigingen Noordwijkerhout en de Zilk) is te fungeren als een klankbord tussen....

de gemeente Noordwijk en het verenigingsleven in Noordwijkerhout en de Zilk. Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Noordwijk een feit en ter gelegenheid van deze fusie wordt er op 24 en 25 november 2018 een groots festival georganiseerd om dit te vieren. Gastheer voor dit eerste festival is Noordwijkerhout.

Hierbij zullen wij als bestuur van Stichting Platform VNZ, verenigingen en stichtingen uit Noordwijkerhout en Noordwijk uitnodigen om dit samen tot een fantastisch evenement te maken. De Schelft zal dit hele weekend bol staan van activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Zet dit weekend alvast in je agenda, nadere informatie volgt.

Platform Verenigingen Noordwijkerhout en de Zilk.
Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.