19
sep
'18
Lekker bubbelen en genieten in de jacuzzi voor de bewoners van Munnekeweij. (foto's)
Geschreven door Topaz Munnekeweij

Lekker bubbelen en genieten in de jacuzzi voor de bewoners van Munnekeweij. (foto's)

In december 2017 maakten een aantal bewoners van Munnekeweij op vakantie met het woonzorgcentrum in Lunteren kennis met het bubbelen en genieten in en van een jacuzzi (spa). Het zitten in een jacuzzi was mevrouw Kuys en mevrouw van der Togt zo goed bevallen dat de dames, eenmaal terug in Munnekeweij, bij de leiding van het woonzorgcentrum het verzoek neerlegde of het...

plaatsen van een jacuzzi een welkome aanvulling zou kunnen zijn voor de bewoners van Munnekeweij. Het idee kon direct op sympathie rekenen en er werd een jacuzzi-team gevormd die moest onderzoeken of het idee wel financieel haalbaar zou zijn en of er nog ergens in het woonzorgcentrum ruimte gecreƫerd kon worden om de toch wel flink ruimte innemende jacuzzi voor maximaal vier personen te kunnen plaatsen.

Vandaag woensdag 19 september werd met de opening van de ruimte duidelijk dat het gelukt was om op verzoek van bewoners een jacuzzi te plaatsen in Munnekeweij. De eer om de ruimte te openen was voor mevrouw Kuys en mevrouw van der Togt die de aanvraag hadden ingediend. Uiteraard werd de opening ook gevierd met echte bubbles in een glas.

De jacuzzi staat drie maanden op proef hetgeen financieel mogelijk is gemaakt door de Stichting Vrienden van Munnekeweij en de Firma Coastline, hierna wordt bekeken of de jacuzzi in de te verwachte behoefte voorziet voor een permanente versie van het bubbelbad. 

Het onderzoeksteam (zie foto) die er mede voor gezorgd heeft dat de jacuzzi er is gekomen, bestond uit: Ingrid Bontje, Marja v/d Berg, Sandra v/d Berg, Andrea v/d Sleet, Daisy Duivenvoorden en Miriam v/d Panne. (zie foto) 

Foto's BON.