Datum: 16-05-2022 - 10:15
20
sep
'18
Zondag 30 september 4e editie Como Obstacle Run in Noordwijkerhout.
Geschreven door Como Obstacle Run

Zondag 30 september 4e editie Como Obstacle Run in Noordwijkerhout.

Kracht, behendigheid en natuurlijk heel veel fun! Op zondag 30 september 2018 vindt alweer de 4e editie van de Como-run plaats bij het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. Start en finish is bij Restaurant Como & Co. Met 30 obstakels dien je net dat beetje meer uit jezelf te halen. 700 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deze uitdaging. En inschrijven voor 4, 8, 12 km en/of de Family Run....

is nog steeds mogelijk. Geef je op via de website, of op de dag zelf bij de inschrijftent. En is deze Obstacle Run niet aan jou besteedt, kom dan als toeschouwer de deelnemers aanmoedigen! Bij Restaurant Como & Co kunt u heerlijk ontspannen op het terras onder het genot van muziek, drinken, een heerlijke kaart, bbq en natuurlijk het plezier van de deelnemers aan de Como-run.

Programma:
Om 10:45 uur start de eerste groep van de family run. Er zullen 4 groepen starten in de family-run. Ouders en kinderen staat een uitdagende hindernisbaan rondom het Como-meer te wachten. Vanaf 12:00 uur starten de “sterke” vrouwen en mannen voor de Como-run. Individueel of met een groep.

Na een goede warming-up, zijn ze klaar voor het parcours met maar liefst 30 obstakels! Weer of geen weer, de run gaat door. Er zijn veel nieuwe obstakels en veel uitbreidingen van de bestaande obstakels waardoor de uitdaging nog groter is als vorig jaar! Beleef ook de Como-run mee op zondag 30 september bij het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout. 

Foto's boven editie 2017 BON.