Datum: 19-09-2021 - 13:02
19
sep
'18
Actieweek rond Dierendag met de Dierenhoeve en Wecycle.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Actieweek rond Dierendag met de Dierenhoeve en Wecycle.

Van 26 september tot en met 4 oktober organiseert de Dierenhoeve in samenwerking met Wecycle een actieweek. Met een mogelijke bonus van 250 euro voor de Dierenhoeve zelf kunnen ook de inzenders meedingen naar een leuke prijs, zoals een high tea en een lunch voor 4 personen. En bij inlevering van ieder oud elektrisch apparaat ontvang je een kwartetspel. De Dierenhoeve roept...

dan ook iedereen op om een klein elektrisch apparaat bij de Dierenhoeve in te leveren. In de actieweek zijn er tal van andere activiteiten, zoals een leuke knutselmiddag op 26 september van 13.30 uur tot 15.30 uur met Erika. Wat kunnen we maken van afval, kunnen we afval een tweede leven geven? 

Op 3 oktober is er een pony-middag en worden de pony’s Melin, Bo en Joerie nu eens getrakteerd op worteltaart. Na het bakken van deze taarten kunnen ze door de kinderen nog meer verwend worden door ze lekker op te poetsen en op te tutten. De actie staat in het teken van Dierendag. Bij inlevering van 5 apparaten in het koffiehuis krijg je een bon voor de pony-middag, in totaal zijn er 10 plekjes. Let op: op = op!

Elektrische apparatuur verzamelen. Hoe meer hoe beter. Even aanmelden bij het koffiehuis om mee te dingen naar de lunch en om mee te dingen naar de high tea van Wecycle kan dat via de website van Wecycle. Kijk voor de meer informatie op de Facebook pagina van de Dierenhoeve.