Datum: 06-07-2020 - 08:42
17
sep
'18
Burendag in Noordwijkerhout met o.a. activiteiten in Munnekeweij.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Burendag in Noordwijkerhout met o.a. activiteiten in Munnekeweij.

Komend weekend viert Nederland op zaterdag 22 september voor de 13e keer Burendag. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar eind september op een zaterdag (maar soms ook vrijdag en zondag) gevierd. Ook in Noordwijkerhout wordt er op een aantal plaatsen op kleine en grote schaal Burendag gevierd...

Burendag Munnekeweij:
Topaz Munnekeweij organiseert in samenwerking met Stichting 'Met je Hart' een gezellige middag. Deze middag die van 14.00 uur - 16.00 uur zal plaatsvinden in het atrium van Munnekeweij is in Mexicaanse sferen. Voor jong en oud uit Noordwijkerhout en de Zilk, iedereen is van harte welkom. Men kan worden geschminkt. U kunt een foto laten maken en deze direct mee naar huis nemen. 

Onder het genot van een Mexicaans drankje en hapje, zal Stichting 'Met je Hart' een workshop haken demonstreren. Voor diegene die opgehaald willen worden met de TukTuk van Topaz Munnekeweij en ook weer naar huis gebracht willen worden. Neem tot uiterlijk vrijdag 21 september 16.00 uur contact op met de servicebalie van Munnekeweij.

Verder vinden er in het kader van Burendag in Noordwijkerhout nog de volgende activiteiten plaats: een 'Buren onder mekaar-dag' bij Gravenhorst en 'Ken je buren bakkie' op de Fazantlaan.

Burendag is een nationale feestdag.
Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het nationale fonds voor sociale initiatieven en bevordert de samenhang tussen groepen mensen. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.