Datum: 04-07-2020 - 20:40
15
sep
'18
Bridgedrive in de Witte Kerk van Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Bridgedrive in de Witte Kerk van Noordwijkerhout.

Op zaterdag 13 oktober organiseert Stichting Vrienden van de Witte Kerk i.s.m. de bridgeverenigingen van Noordwijkerhout een bridge-drive in de Witte Kerk Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout. De inloop is vanaf 10.00 uur. En de aanvang van de drive is 10.30 uur precies. De drive bestaat uit zes ronden van vier spellen met koffie, thee, drankjes, hapjes en tussentijds een warme/koude lunch...

De drive wordt afgesloten rond 15.00 uur met een prijsuitreiking. De wedstrijdleiders van deze dag zijn Mieke Duivenvoorde en Jos Szymanowski. De totale kosten voor deze dag zijn € 27,50 p.p. inclusief alle drankjes, hapjes en lunch. Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen aan deze drive.

U kunt inschrijven vanaf 14 september en inschrijfformulieren kunnen gedownload worden van de website www.vriendenvandewittekerk.nl en kunnen dan zelf uitgeprint worden, doch zijn ook verkrijgbaar bij Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10. 2211 EH Noordwijkerhout, waar u deze ook kunt inleveren. Let op. Wagenaar & van Halem is wegens vakantie gesloten van 23 tot 30 september.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vastgelegd indien de betaling is voldaan. Contant bij inschrijving heeft onze voorkeur (pinnen kan ook). Overmaken kan ook op de bankrekening van de Stichting Vrienden van de Witte Kerk is NL21RABO0120533235 o.v.v. naam en tel.nr. De inschrijving sluit op dinsdag 9 oktober a.s. om 18.00 uur. De totale netto inkomsten gaan in het geheel naar de Stichting Vrienden van de Witte Kerk t.b.v. het onderhoud van deze Kerk.

Een leuke bridge dag in een mooie historische omgeving.

Foto's PR van editie 2017.