Datum: 04-12-2021 - 11:03

   

20
sep
'18
Televisieopnames gemaakt van TukTuk's Munnekeweij voor TV-programma's RTL4. (foto's + update uitzendtijdstip)
Geschreven door Topaz Munnekeweij

Televisieopnames gemaakt van TukTuk's Munnekeweij voor TV-programma's RTL4. (foto's + update uitzendtijdstip)

Op woensdag 12 september zijn er opnames gemaakt over de TukTuk’s van Topaz Munnekeweij voor De Stip, een item van het programma Koffietijd en 5 uur Live op RTL4. Tijdens de opnames haalt vrijwilliger Bert Volkerijk meneer Kaptein thuis op met de TukTuk om hem naar het OCD te brengen voor dagopvang. Ook vrijwilliger Leonie Vink neemt mevrouw Kuys...

bewoner van Munnekeweij mee voor een ritje door de Bollenstreek om vervolgens een lekker bakje koffie te drinken bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. Onze collega Daniëlle Loos, teammanager en initiatiefnemer van de TukTuk’s, doet tenslotte haar verhaal op De Stip. Update uitzendtijdstip: Op woensdag 26 september zullen de Stippen met de TukTuks te zien zijn in Koffietijd en 5 Uur Live. Vanaf 10.00 uur is deel 1 te zien bij RTL 4 - Koffietijd en vanaf 17.00 uur is deel 2 te bekijken in RTL 4 - 5 Uur Live.
Veel kijkplezier.
Vrijwilligers TukTuks
Overdag zijn er vrijwilligers nodig die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs om thuiswonende cliënten van en naar het Ontmoetingscentrum Dementie te vervoeren. De rest van de dag zijn de TukTuk's beschikbaar voor leuke uitjes naar het dorp met bewoners.

Kijk voor meer informatie op werkenbijtopaz.nl/vrijwilligers. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Marijke den Elzen, vrijwilligerscoördinator Topaz Munnekeweij: (0252) 37 55 44 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's PR.