10
sep
'18
SOP schenkt biljarttafels aan Biljartvereniging Puyckendam.
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

SOP schenkt biljarttafels aan Biljartvereniging Puyckendam.

In oktober 2016 heeft de Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) de exploitatie overgenomen van Puyckendam van de Woningstichting Antonius van Padua. Om de exploitatie van de SOP op te starten hebben zij van de Woningstichting de gehele inventaris overgenomen, inclusief de gehele drankvoorraad en daaronder ook de beide biljarttafels. In haar laatste bestuursvergadering heeft de SOP....

besloten om deze beide biljarttafels te schenken aan de Biljartvereniging Puyckendam, welke ook bij de SOP haar onderkomen heeft en daar ruimte huurt. Afgelopen vrijdag 7 september werd, na afloop van een heel leuk biljarttoernooi voor de leden, de officiële overdracht van de biljarttafels ondertekend.

Voor SOP tekende de voorzitter Bert Volkerijk en voor de biljartvereniging tekende haar voorzitter, Hans van Mullekom. Het toernooi wat werd gespeeld, als begin van het nieuwe biljartseizoen werd gewonnen door Arnold Derksen met op de 2e plaats Wim van der Holst. Na afloop was er nog een overheerlijke barbecue, waar ook door een aantal partners aan werd deelgenomen.

Tekst en foto's PR.