Datum: 14-08-2020 - 15:56
09
sep
'18
Word jij ook vrijwilliger van VV Van Nispen?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Word jij ook vrijwilliger van VV Van Nispen?

Een club zoals VV Van Nispen drijft op de vrijwillige inzet van tientallen vrijwilligers. Daarom blijven contributie én kantineprijzen voor iedereen betaalbaar. Ieder jaar stopt een aantal van hen en is het de taak van het bestuur om de vacante functies weer nieuwe mensen te vinden. Op donderdag 13 september organiseert het bestuur van VV Van Nispen een avond om nieuwe vrijwilligers te werven...

Voor deze avond worden alle leden, huidige vrijwilligers, Zilkers en iedereen die Van Nispen een warm hart toedraagt uitgenodigd. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Spil. Na een plenaire opening kan eenieder zich door één van de aanwezige bestuursleden persoonlijk laten informeren over één of meerdere vrijwilligerstaken. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan taken die op korte termijn moeten worden ingevuld, maar wordt ook naar de verder gelegen toekomst gekeken.

Het spreekt voor zich dat deze avond erg belangrijk is voor de continuïteit van onze club en hopen daarom veel geïnteresseerden te mogen begroeten. Kom samen met je vriend, vriendin, familieleden en buren naar deze avond en wie weet word jij ook vrijwilliger bij Van Nispen. Wij bieden een verrassend gevarieerd aantal taken aan. Taken die variëren van jeugdleiders tot commissieleden en van wedstrijdsecretaris tot radioverslaggever. Tot donderdag!!!!!