Datum: 10-08-2020 - 10:32
08
sep
'18
Zes Bollenstreek Prinsessen en zes Hollandse Portugezen genieten van High Beer bij Café van der Geest.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Zes Bollenstreek Prinsessen en zes Hollandse Portugezen genieten van High Beer bij Café van der Geest.

In het speciaalbier Café van der Geest is het mogelijk om te genieten van High Beers, een proeverij van voor u geselecteerde bieren geheel naar uw wens of smaak, geserveerd met bij het bier passende kleine hapjes U kunt het café ook de vrije keuze laten en u laten verassen door een selectie van verrassende bieren of heerlijke seizoensbieren. Bij elk bier krijgt u van onze barkeeper....

een uitgebreide uitleg over de soorten bier hun smaak en het bijpassende hapje. Wij kunnen deze proeverij voor u verzorgen vanaf 4 tot 65 personen. High Beer met vier bieren kost € 25,00 per persoon. De hapjes worden speciaal voor per bier ons gemaakt bij Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout.

Op vrijdagavond 7 september genoten twee bijzondere groepen van een heerlijke High Beer in Café van der Geest,. Het is dan wel geen carnaval meer maar ondanks dat houden zes Carnavalsprinsessen uit de Bollenstreek van het afgelopen carnavalsjaar gezellig contact met elkaar. De Prinsessen van de Kaninefaaten > Prima Donna, Keiebijters > Musica, Tulpkabouters > Vegas uit Noordwijkerhout en de Duinknijnen > Privileged uit De Zilk en de Prinsessen van de Gaapstokken > Riet uit Lisse en van de Noortukkers > Juna uit Noordwijk doen dat via een App maar ook met een gezellig avondje uit.

Een echte High Beer is als carnavalist echt niet te versmaden en dat wilden de zes Prinsessen wel eens uit proberen bij ons plaatselijk Café van der Geest. Vier verschillende soorten bier en tussendoor een lekker hapje van Het Wapen dat lieten de zes Prinsessen van het afgelopen carnavalsjaar zich goed smaken en hadden zo gezamenlijk zonder hun Prinsen..........een bijzonder gezellige en smakelijke avond met elkaar.

Maar de Prinsessen waren op deze avond niet de enige deelnemers aan een High Beer, een groep van zes Hollandse vrienden die tegenwoordig in Portugal wonen, bezoeken ieder jaar met een weekend hun roots in Nederland. Afkomstig uit de omgeving van de Bollenstreek en daarbuiten komen ze al zeven jaar een weekend terug om gezellig met elkaar iedere keer in een andere plaats, en dit keer Noordwijkerhout, een gezellig weekendje uit te zijn in Holland. En bij ieder weekend hoort ook een herinnering met speciaal en heel toepasselijk t-shirt....

Ook zin gekregen in een High Beer, bezoek de website van Café van der Geest voor meer info.

Foto's BON.