Datum: 18-01-2022 - 17:58
10
sep
'18
Ladies Event bij Optisport de Schelft.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Ladies Event bij Optisport de Schelft.

Op donderdag 20 september staat er weer een gezellig Ladies Event op de agenda bij Optisport de Schelft aan de Maandagsewetering in Noordwijkerhout. De organisatie is in handen van AC Media & Events. Er zullen hier veel (lokale) ondernemers aanwezig zijn die alle ladies (en natuurlijk ook de gentlemen) in de watten zullen leggen. Tussen 16.00 – 21.00 uur ben je van harte welkom...

om langs te komen. Je kunt vrijblijvend kennis maken en meedoen met onze groepslessen welke in de sporthal zullen plaatsvinden. Power, Burn, Cycle, Buikspierkwartier en Power Yoga. Medewerkers van Optisport staan klaar om je te informeren over de mogelijkheden bij Optisport de Schelft. En uiteraard hebben we deze middag en avond acties en aanbiedingen die je niet mag missen.

Het aanbod aan stands is deze keer groot en varieert van (sport)kleding, tassen, sieraden, creatief, schilderijen tot aan een healthcoach, chocozoenen en energiesieraden aan toe. Deze keer is er een apart gedeelte voor Spirit & More bij de yogazaal. De toegang tot de avond is gratis.

Wil je lekker blijven eten? Geef je dan op voor het diner bij de receptie van de Schelft. Wij zorgen voor heerlijke saté met saus, patatjes en salade voor € 7,50. Dit wil je toch niet missen? Dus kom naar het Ladies Event op donderdag 20 september in de Schelft. Je bent van harte welkom. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..