07
sep
'18
Open Golfdag op Golfbaan Tespelduyn.
Geschreven door Landgoed&Golfbaan Tespelduyn

Open Golfdag op Golfbaan Tespelduyn.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn organiseert op zondag 9 september van 11:00 tot 17:00 uur een Open Golf Dag. Het programma staat bol van activiteiten en is bovendien gratis! De Open Golf Dag is er voor iedereen die kennis wil maken met de sport, golfers die de sport weer op willen pakken, iedereen die zomaar een kijkje wil komen nemen of voor actieve golfers. Deelnemen aan....

de Open Golf Dag kan alleen maar het is natuurlijk veel leuker om ook familie, vrienden of kennissen mee te nemen.

Activiteiten
Om 11:00, 13:00 & 15:00 uur worden er gratis kennismakingslessen aangeboden door de golfprofessionals van Golfschool Tespelduyn. Tijdens de kennismakingslessen worden de basistechnieken van golf uitgelegd. Tevens worden de oefenholes gespeeld om écht kennis te maken met de sport. Vooraf inschrijven via de website is aan te bevelen. Naast de kennismakingslessen wordt er een Put-Chip-Parkhole spelvorm georganiseerd.

Dit is een parcours om op een leuke manier kennis te maken met de diverse aspecten van de golfsport. Op het parcours is begeleiding aanwezig, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelfstandig het parcours te spelen. Bovendien zullen de Marshalls de gehele dag rondleidingen geven over het landgoed en de golfbaan en is er gratis toegang tot de driving range.

Golf is voor iedereen!
Golf is een prachtige sport en geschikt voor iedereen: jongeren, volwassenen, senioren, families en ook voor mensen met een fysieke beperking. Golf is gezond omdat je beweegt en lekker buiten bezig bent. Dat golf gezond is wordt bevestigd door een Zweeds wetenschappelijk onderzoek: golf verlengt uw leven met liefst 5 jaar! Golf kan gespeeld worden wanneer je wilt, met wie je wilt, waar je wilt en hoe je wilt; in wedstrijdverband of recreatief. Iedereen kan individueel oefenen, met veel of weinig ambitie. Het leuke is dat het een heel leven lang gespeeld kan worden samen met partner, kinderen of kleinkinderen.

Golf is ook een zeer sociale sport die met vrienden in de vrije natuur beoefend kan worden en waarbij het hele lichaam in beweging is. Bovendien is golf altijd anders. De omstandigheden wisselen, het weer varieert en de bal ligt nooit hetzelfde. Hoe lang duurt een rondje golf? Als je 9 holes speelt ben je niet langer dan 2 uur in de baan, zodat golfen ook in de drukst bezette agenda’s past.

Wat zijn de mogelijkheden?
Als je je komt oriënteren op de open dagen, kun je bijvoorbeeld tegen scherpe actietarieven een jaarkaart aanschaffen of besluiten om golfles te nemen. Vanaf half september kan er bij Albert Heijn weer gespaard worden voor 5 gratis golflessen. Ook daarover kunnen wij informatie verstrekken. Golfbaan Tespelduyn is te vinden aan de Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout. Meer info: www.tespelduyn.nl.

Foto's vorige editie van Open Golfdag > Arjan Menken.