Datum: 10-08-2020 - 07:44
06
sep
'18
Twee aanhoudingen bij meerdere autoinbraken en brommerbrandje in Zeeburg. (foto´s + update burgernet-bericht)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Twee aanhoudingen bij meerdere autoinbraken en brommerbrandje in Zeeburg. (foto´s + update burgernet-bericht)

Op de Duinsloot in de wijk Zeeburg werden in de nacht van woensdag op donderdag meerdere autoinbraken gepleegd, na een tip van een getuige kon de politie in de buurt twee jongeren aanhouden. Maar of zij er echt iets mee te maken hebben, is volgens een latere burgernet-melding (zie hieronder) niet duidelijk. Toen de politie daarna voor een controle in de buurt een....

rondje liep, werd er ook nog een beginnend vuurtje bij een brommer aangetroffen. De brandweer heeft het gedoofd. De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide incidenten.

Burgernet-bericht 6-9-2018: Getuigen gezocht: autoinbraak wijk Zeeburg te Noordwijkerhout.
De politie onderzoekt een autoinbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze autoinbraak. De inbraken vonden plaats op donderdag 6 september 2018 tussen 04:10 uur en 04:16 uur in de omgeving van de wijk Zeeburg te Noordwijkerhout.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. Toedracht: Er zijn in diverse auto's ingebroken en er is een bromfiets in de brand gestoken

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van de autoinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
• Rond het tijdstip verdachte voertuigen (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze auto-inbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,
Burgernet Den Haag
Team Bollenstreek Noord
Telefoon: 0900-8844

Foto's BON.