Datum: 09-08-2020 - 16:45
05
sep
'18
Perry Cockheijt wint 3e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´. (update foto's tonknuppelen)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Perry Cockheijt wint 3e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´. (update foto's tonknuppelen)

Woensdagmorgen was er het traditionele Tonknuppelen op het Bavo-terrein, ondanks de vele regen die er op deze ochtend viel (onze lieve heer is deze ochtend even geen Noordwijkerhouter) waren de meeste deelnemers toch op het populaire evenement afgekomen. Twee jaar geleden werd door de Oranjevereniging een nieuwe wisselbokaal in het leven te geroepen voor de 1e ton...

waar het balletje uit zou rollen. De wisselbokaal is een bijzonder eerbetoon aan een man die drie jaar geleden tijdens de kermis ons veel te vroeg is ontvallen..... Ron van den Burg. Een echte Noordwijkerhouter die veel voor het verenigingsleven in Noordwijkerhout heeft betekend en een groot fan was van het tonknuppelen. Een mooi eerbetoon van de Oranjevereniging aan Ron en zijn familie.

De eerste 'Ron van den Burg Wisselbokaal' ging twee jaar geleden naar Ronald BeekhuizenJohn van Berkel werd afgelopen jaar de trotse winnaar van deze tweede eervolle bokaal. Dit jaar ging hij al heel vroeg naar Perry Cockheijt op baan 9 en hij mag hem een jaar lang in zijn huis laten pronken. Volgend jaar heeft u allen weer de kans om deze mooie 'Ron van den Burg Wisselbokaal' te winnen bij het Tonknuppelen.

Foto´s BON.