Datum: 18-01-2022 - 17:33
03
sep
'18
Zonnige en geslaagde Baggerloop 2018 CV De Vikings. (foto's prijsuitreiking)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Zonnige en geslaagde Baggerloop 2018 CV De Vikings. (foto's prijsuitreiking)

Zondag vond onder (net als vorig jaar trouwens) heerlijke zonnige weersomstandigheden de alweer 14e baggerloop van de CV De Vikings plaats. De baggerloop is een populair evenement en is ook tevens de start van het Oranjefeest, georganiseerd door de Oranjevereniging Noordwijkerhout, wat komende week plaatsvindt. Prins Mechanicus van de Duinknijnen in De Zilk mocht het startsein geven...

en zijn Prinses Privileged met hun adjudanten werden net als de bijna 400 andere deelnemers door de Prins de weilanden in geschoten. Alle deelnemers ontvingen bij inschrijving allemaal een T-Shirt die beschikbaar werd gesteld door Flexible Human Service. De start van de baggerloop was op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest) waarbij, mede door het mooie weer, ook weer heel veel publieke belangstelling was. 

De Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer stond natuurlijk paraat om het hele circus na afloop weer schoon te spuiten. Een topevenement van de Vikings waar we hopelijk nog jaren van kunnen genieten. Na afloop van de zonnige en geslaagde Baggerloop was er de prijsuitreiking door het Prinsenpaar der Duinknijnen in heel veel verschillende categorieën, hieronder staan de namen. In de fotogalerij ziet u de foto's van BON van de prijsuitreiking. Klik hier voor de foto´s van de Baggerloop.

Update uitslag
Jongens t/m 16 jaar
1-Bjorn Blok 
2-Teun Augustinus
3-Youri van Maanen 
Meisjes t/m 16 jaar
1-Jente Blok
2-Suze Barnhoorn 
3-Jessy Turner 
Mannen van 17 tot 88
1-Huub Nijs
2-Marcel Blok 
3-Jasper vd Steen 
Vrouwen van 17 tot 88
1-Kristel van Abswoude
2-Clair Overdevest
3-Wendy 
Mooiste outfit
1-Pappadag 
2-Duiveltje en Engeltje
3-Gekleurde haren
Grootste groep:
Familie Augustinus en De Malle Groep 
Pechprijs:
Fleur Langeveld 
Oudste deelnemer:
Cees Grol (72 jaar en uit Maastricht)
Oudste deelneemster:
Marianne (52 jaar)
Smerigste deelnemer:
Roel Haaster, Tristan en Carmen vd Berg