Datum: 16-05-2021 - 09:02
02
sep
'18
Korenslag Bollenstreek een topkoren-spektakel.
Geschreven door Popkoor Bloom

Korenslag Bollenstreek een topkoren-spektakel.

Alle voormalig prijswinnaars van Korenslag Bollenstreek doen op 6 oktober mee aan de wedstrijd. Al eerder maakte Bloom de deelname bekend van Otis-Leiden, Remix-Almere, Take It Easy-Haarlem en Focus-Den Haag. De lijst is nu compleet met Koorbizniz uit Haarlem, Elan uit Noordwijkerhout en Singing Unlimited uit Hoofddorp. Respectievelijk Korenslagwinnaars van 2015, 2016 en 2017....

Toppers
Elk koor treedt 20 minuten op. Tussendoor stelt presentator Jack Wijnands de koren en dirigenten voor aan het 900 koppige publiek. Aan de deskundige jury, bestaande uit Michel de Haas (dirigent/-arrangeur), Robin Negenborn (vocal coach) en Peter van den Berg (regisseur) de uitdagende taak om al deze Korenslag Toppers te beoordelen.

Verrassing
Ook staan er twee verrassingsoptredens op het volle, afwisselende en spannende programma. Alleen al voor deze optredens is het de moeite waard om naar het Schelft-theater te komen. Als uitsmijter is er natuurlijk het optreden van Popkoor Bloom zelf. De avond wordt afgesloten met een afterparty voor deelnemers en publiek, verzorgd door DJ Richard Vink.

Kaarten
Het Schelft theater biedt maar liefst 900 plaatsen. De kaartverkoop draait op volle toeren. Er zijn al meer dan 600 entreekaarten uitgegeven. Bloom adviseert om er snel bij te zijn. Deze historische, unieke en wervelende korenavond is niet te missen. Kaarten a € 12,50 zijn te koop via de website www.korenslagbollenstreek.nl. U kunt betalen met Ideal en ontvangt onmiddellijk via email uw e-ticket. Er is tevens kaartverkoop bij VVV-kantoor, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout en Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout.

Meer informatie
Meer informatie over het programma, de deelnemende koren en de verkoop van e-tickets op www.korenslagbollenstreek.nl. Popkoor Bloom adviseert u: Bestel snel uw kaarten! Want het wordt een historische en bijzondere avond. 

Foto boven BON. Foto onder PR.