Datum: 07-07-2020 - 08:33
03
sep
'18
Zonnige en geslaagde Baggerloop 2018 CV De Vikings. (foto's Baggerloop)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Zonnige en geslaagde Baggerloop 2018 CV De Vikings. (foto's Baggerloop)

Zondag vond onder (net als vorig jaar trouwens) heerlijke zonnige weersomstandigheden de alweer 14e baggerloop van de CV De Vikings plaats. De baggerloop is een populair evenement en is ook tevens de start van het Oranjefeest, georganiseerd door de Oranjevereniging Noordwijkerhout, wat komende week plaatsvindt. Prins Mechanicus van de Duinknijnen in De Zilk mocht het startsein geven...

en zijn Prinses Privileged met hun adjudanten werden net als de bijna 400 andere deelnemers door de Prins de weilanden in geschoten. Alle deelnemers ontvingen bij inschrijving allemaal een T-Shirt die beschikbaar werd gesteld door Flexible Human Service. De start van de baggerloop was op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest) waarbij, mede door het mooie weer, ook weer heel veel publieke belangstelling was. 

De Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer stond natuurlijk paraat om het hele circus na afloop weer schoon te spuiten. Een topevenement van de Vikings waar we hopelijk nog jaren van kunnen genieten. Na afloop van de zonnige en geslaagde Baggerloop was er de prijsuitreiking door het Prinsenpaar der Duinknijnen in heel veel verschillende categorieën, in het volgende nieuwsitem staan de uitslagen. In de fotogalerij ziet u de foto's van BON van de Baggerloop. Klik hier voor de foto's van de prijsuitreiking.