Datum: 18-01-2022 - 16:59
02
sep
'18
222 vrouwen en 3 mannen bij de 2e Glamourbingo van de Oranjevereniging (foto's + filmpje)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

222 vrouwen en 3 mannen bij de 2e Glamourbingo van de Oranjevereniging (foto's + filmpje)

Noordwijkerhout had ook dit jaar weer zin in een leuke en hilarische bingoavond, want de Oranjevereniging had zaterdagavond voor de 2e keer een vol bingohuis in Café vd Geest. Helaas waren ook dit jaar de verhoudingen tussen de aanwezige mannen (met 3 was het er eentje minder als vorig jaar) en de vrouwen met maar liefst 222 deelneemsters niet helemaal gelijk verdeeld...

Maar dat mocht natuurlijk de pret niet drukken, de mannen moesten waarschijnlijk op de kinderen passen of voetbal kijken en de vrouwen konden daardoor een lekker avondje uit. Onder het genot van een glas bubbels, nootjes op tafel, bitterballen, lekker meezingen met de Hollandse liedjes, natuurlijk de bingokaarten, met vele prijzen en de nodige hilariteit presenteerden Daan & Jari deze lachwekkende, meezingende en vol met spelvreugde Glamourbingo. 

Heel veel dames gingen uiteindelijk naar huis met één van de vele prijzen zoals bijvoorbeeld een flink aantal diners voor 2 en high tea's die veelal geschonken waren door de plaatselijke horeca, maar ook nog mooiere prijzen zoals een paar wellnessdagen/weekenden en elke volle bingokaart (maar liefst 5 ronden) zorgde voor een vakantiereisje die te besteden zijn in een groot deel van Europa. Een aantal dames hadden het geluk dat zij uitverkoren werden om op het podium een ware metamorfose te ondergaan en dit werd (volgens de dames) verzorgd door........een lekker ding!

Uiteindelijk ging iedereen met een goed gevoel van een gezellig avondje uit, en een aantal deelnemers met mooie prijzen, naar huis. Deze Glamourbingo is ook meteen de aftrap van het Oranjefeest wat deze week plaatsvind in Noordwijkerhout, klik hier voor het volledige programma van de Oranjevereniging.

Foto's BON.  Klik hier voor het filmpje.