Datum: 08-08-2020 - 02:17
31
aug
'18
De laatste updates voor het Oranjefeest. (voorinschrijving, glamourbingo, baggerloop)
Geschreven door Oranjevereniging NWH

De laatste updates voor het Oranjefeest. (voorinschrijving, glamourbingo, baggerloop)

Vanaf zaterdag 1 september gaan de Oranjefeesten van start met meer dan 30 activiteiten die georganiseerd worden door de Oranjevereniging in Noordwijkerhout. Klik hier voor het programma vol met feestactiviteiten die er tot en met donderdag 6 september zullen gaan plaatsvinden op de verschillende locaties in ons dorp. We hebben voor u nog de laatste updates van de...

Oranjevereniging Noordwijkerhout om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in het Oranjefeest-programma.

Let op: locatie voorinschrijving gewijzigd.
De locatie van de vóórinschrijving van de Oranjefeesten in Noordwijkerhout is gewijzigd. U kunt zich inschrijven op zaterdag 1 september tussen 18.30 en 19.30 uur bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’ op de Duinzicht 4. Indien u bij vóórinschrijving gebruik wil maken van het donateursvoordeel, dient u de donateurskaart te tonen. Natuurlijk kunt u zich ook ter plaatse als donateur opgeven. Gewoon even doen voor maar € 5,00 en u pakt gelijk uw voordeel mee.  

Bij inschrijving na zaterdag 1 september is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u zich wenst in te schrijven voor het vogelschieten dient u een (kopie) van een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de (vóór)inschrijving. Bij de inschrijving dienen wij het documentnummer te noteren en niet zoals in voorgaande jaren het BSN-nummer, houdt u hier rekening mee. 

Nog een paar kaarten verkrijgbaar voor de Glamourbingo op 1 september.
Bingo met bubbels, zang, make-overs, de nodige humor en een mystery guest zijn de ingrediënten voor een verrassende en spectaculaire avond bij de Glamourbingo in Café van der Geest. Er zijn 5 bingorondes met vele grote prijzen en elke hoofdprijs een reis. Zorg dat je er bij bent. Nog enkele kaarten verkrijgbaar voor € 25,- en ze zijn verkrijgbaar bij Vink Multimedia.

Baggerloop CV De Vikings.
Zondagmorgen vindt de alweer 14 Baggerloop plaats die georganiseerd wordt door Carnavalsvereniging De Vikings in de weilanden rondom 'De Poep', hopelijk bent u niet vies van aanpakken en doet u mee. De weersvooruitzichten zijn met een lekker zonnetje in ieder geval goed voor een lekker nat pak. Bij de voorinschrijving op zaterdag 1 september betalen deelnemers van de Baggerloop 4 euro en op de dag zelf 5 euro.

Alle sportieve deelnemers ontvangen voor de start een gratis T-shirt aangeboden door Flexible Human Services Noordwijkerhout. Natuurlijk zijn er ook veel leuke prijzen te verdienen waaronder voor de snelste, voor de best verkleedde, de oudste manlijke en vrouwelijke deelnemer en een geweldige prijs van maar liefst € 111,11 is er voor de in een keer ingeschreven grootste groep. Durft u het aan?