Datum: 03-08-2020 - 19:22
31
aug
'18
Feestweek De Zilk: donderdag de laatste dag. (foto's tonknuppelen, ladies golf, vuurwerk-filmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestweek De Zilk: donderdag de laatste dag. (foto's tonknuppelen, ladies golf, vuurwerk-filmpje)

Zaterdagochtend 25 augustus ging de Zilker Feestweek volgens traditie van start met de motortoertocht en in de middag volgde er het darttoernooi voor de jeugd en in de avond voor de volwassen Zilkers. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten (viswedstrijd, autopuzzelrit, buikschuiven) op het programma, klik hier voor de foto's en het verslag. Op de maandag dag 3...

konden de Zilkers zich vermaken met Jeu de boules, bingo en in de avond kon men klaverjassen. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening van de kermis en in de Duinpan vond de 55+ middag plaats met een gezellig programma en een hapje en een drankje. In het begin van de avond was er op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa en deze werd gevolgd door de populaire Pub-Quiz in de Duinpan. De winnaars van 2018 zijn geworden: Lars Opdam, Marieke Opdam, Scott Nederstigt en Natascha van der Steen. (foto's in de fotogalerij).

De weersvooruitzichten voor de woensdag waren niet zo best maar gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee, de eerste bui kwam pas in de namiddag. Op deze dag waren er in de ochtend de traditionele Kinderspelen en de straattekenwedstrijd op de speelplaats van de Egelantier. In de middag was er een puzzelwandeltocht voor het gezin en mochten de volwassenen zich uitleven bij de Jeu de boules wedstrijden voor de Duinpan op het kermisterrein. Klik hier voor de foto's van woensdag.

Ja en dan breekt helaas de laatste dag ook weer aan, onder prima weersomstandigheden konden de Zilkers met opnieuw een gezellige dag de Feestweek van 2018 afsluiten. Op donderdag stonden de volgende activiteiten op het programma: de kinderrommelmarkt, tonknuppelen, latje trap, ladiesgolf (winnares Amber van Kimmenaede zie foto) en als laatste activiteit in de middag was er 'It's all in the game' en Fairplay.

Op de avond was er ter afsluiting een mooi vuurwerk, kortom een top feestweek met dank aan de Feestcommissie De Zilk. Alle uitslagen van de wedstrijden volgen later.

Foto's BON (tonknuppelen, ladies golf) Foto's BOZ (vuurwerk) Klik hier voor het vuurwerk filmpje.