Datum: 07-08-2020 - 14:55
29
aug
'18
Feestweek De Zilk: Pub-quiz, Kinderspelen, Jeu de boules. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestweek De Zilk: Pub-quiz, Kinderspelen, Jeu de boules. (foto's)

Afgelopen zaterdagochtend startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht en in de middag volgde er het darttoernooi voor de jeugd en in de avond voor de volwassen Zilkers. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten (viswedstrijd, autopuzzelrit, buikschuiven) op het programma, klik hier voor de foto's en het verslag. Op de maandag dag 3 konden...

de Zilkers zich vermaken met Jeu de boules, bingo en in de avond kon men klaverjassen. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening van de kermis en in de Duinpan vond de 55+ middag plaats met een gezellig programma en een hapje en een drankje. In het begin van de avond was er op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa en deze werd gevolgd door de populaire Pub-Quiz in de Duinpan. De winnaars van 2018 zijn geworden: Lars Opdam, Marieke Opdam, Scott Nederstigt en Natascha van der Steen. (foto's in de fotogalerij).

De weersvooruitzichten voor de woensdag waren niet zo best maar gelukkig viel het uiteindelijk reuze mee, de eerste bui kwam pas in de namiddag. Op deze dag waren er in de ochtend de traditionele Kinderspelen en de straattekenwedstrijd op de speelplaats van de Egelantier. In de middag was er een puzzelwandeltocht voor het gezin en mochten de volwassenen zich uitleven bij de Jeu de boules wedstrijden voor de Duinpan op het kermisterrein.

Foto's BON woensdag Kinderspelen en Jeu de boules (poule 15.00 uur). Foto's BOZ van nog de dinsdag van de Pub-quiz.