Datum: 13-07-2020 - 00:46
28
aug
'18
Feestweek De Zilk: opening kermis en 55+ middag. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestweek De Zilk: opening kermis en 55+ middag. (foto's)

Afgelopen zaterdagochtend startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht en in de middag volgde er het darttoernooi voor de jeugd en in de avond voor de volwassen Zilkers. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten (viswedstrijd, autopuzzelrit, buikschuiven) op het programma, klik hier voor de foto's en het verslag. Op de maandag dag 3 konden...

de Zilkers zich vermaken met Jeu de boules, bingo en in de avond kon men klaverjassen. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening van de kermis met het afschieten van zes keer een karbiet-bal op het grasveld en daarna was er gelegenheid voor de jeugd om gebruik te maken van de kermisattracties op het parkeerterrein aan de Sportlaan.

In de Duinpan vond de 55+ middag plaats met een gezellig programma en een hapje en een drankje. Er werden diverse spelletjes gespeeld waarbij er mooie prijzen verdeeld konden worden onder de bezoekers. Henk Witteman won de quiz 'Wie weet het meeste van De Zilk' en de tweede plaats was voor vier andere Zilkers. In het begin van de avond was er op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa en deze werd gevolgd door de populaire pubquiz in de Duinpan.

Foto's opening Kermis en 55+ middag BON.