Datum: 07-08-2020 - 20:50
27
aug
'18
Feestweek De Zilk met veel activiteiten van start gegaan. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestweek De Zilk met veel activiteiten van start gegaan. (foto's)

Zoals elk jaar is zaterdagochtend om 10.00 uur de Zilker Feestweek traditiegetrouw van start gegaan met de motortoertocht. Dit keer stond, ondanks de niet zo goede weersvoorspellingen, een groep van 19 deelnemers aan de start met een mooie toertocht in het vooruitzicht. De organisatie ontving alle deelnemers na afloop van de rit rond 16.00 uur in het vertrouwde eindpunt, De Doofpot in De Zilk....

Zaterdagmiddag ging om 13.00 uur het darttoernooi voor de jeugd van start in de Duinpan en aan het eind van de middag werd Cas Duivenvoorde gehuldigd als de dartkampioen van de jeugd. In de avond was het de beurt aan de grote mensen van De Zilk en na een avond gezellig en sportief darten werd Fred de Winter de dartkampioen onder de senioren van De Zilk van dit jaar.

Zondagochtend was het weer vroeg dag met een viswedstrijd voor de jeugd en de volwassenen van De Zilk, de prijzen werden na afloop van de viswedstrijd als volgt verdeeld: 1e prijs viswedstrijd: Ben Persoon. Grootste vis: John vd Steen, 53 cm. Meeste vissen: Henk Hermans, 37 vissen. 1e prijs jeugd: Yara Warmerdam. Grootste vis: Yara Warmerdam. Meeste vissen: Yara Warmerdam.

Zondagmiddag ging de traditionele autopuzzelrit van De Zilk weer van start, er waren 34 deelnemende auto's en voor het tweede jaar op rij mocht na afloop van de rit het team van 'Maakt mij niet uit' de eerste prijs in ontvangst nemen. De zondag werd afgesloten met het altijd gezellige en leuk om naar te kijken buikschuiven. Hiermee werden de eerste twee dagen van de Feestweek in De Zilk afgesloten, maar er staat de komende dagen nog veel meer op het programma van de Feestcommissie van De Zilk (klik hier voor meer info).

Foto's PR en BON.